SK | EN
 

 

30 apríla, 2013

3D Hrnčiarsky kruh

Ak sa chcete zahrať na skromného ľudového remeselníka alebo máte jasnú predstavu, aké šálky by sa vám hodili do vašej novej kuchyne a v obchodoch je to jedno a to isté. Nech sa páči, 3D hrnčiarsky kruh je tu práve pre vás.

Dnes na to, aby ste si vytvoril vlastnú keramickú vázu, nie je nutné si vôbec špiniť ruky hlinou, aj keď je to celkom romantické. Stačí vám naša kreatívna aplikácia. Cez internetový prehliadač si jednoducho namodelujete vlastnú vázu, tanier, pohár, šálku alebo misku. Veď pochváliť sa “vlastnoručne” vyrobenou vázou, môže byť zaujímavé. Staré remeselné techniky nikdy nezanikli, len dostavajú iný rozmer.

Ako to funguje?

Pomocou piatich bodov si vytvoríte obrysovú krivku, ktorá opisuje tvar vašej keramiky. S bodmi je možné ľubovoľne hýbať do všetkých smerov. Rozmery modelu si skontrolujete na mierke, maximálne je však možné vytvoriť model 20 cm vysoký a 30 cm široký (pre tlač keramiky sú obmedzenia na maximálnu šírku 24 cm).

3d-hrnciarsky-kruh-1

Tlačidlo otočiť vám dovolí si model pozrieť so všetkých strán a tlačidlo upraviť zase naspäť editovať obrysovú krivku (model).

3d-hrnciarsky-kruh-3

Posuvník Hladkosť modelu upravuje členitosť a Twist modelu stáča model do jednej alebo druhej strany.

3d-hrnciarsky-kruh-2

Ak je model podľa vašich predstáv, vyplňte formulár a model nám odošlite. Konečné produkty sú vyrábané z biologicky nezávadného plastu alebo glazúrovanej keramiky. Ak by ste mali záujem o iný materiál, napíšte to prosím do poznámky.

Do 24 hodín vám pošleme na mail cenu vami namodelovanej keramiky s termínom dodania (pri keramike je to minimálne dva týždne) a onedlho sa môžete tešiť zo svojej keramiky.

Ukážka modelovania