SK | EN
 

 

9 apríla, 2013

Smartfón ako žiaden iný

3D tlač už dávno nie je záležitosťou určitej skupinky ľudí, tak ako to tomu bolo v minulosti. Dobrá dostupnosť materiálov a ich stále nižšia cena, ako aj výroba spôsobili prienik 3D tlače medzi ľudí.  Jedným z dôkazov popularity a dostupnosti produktov 3D tlače je aj narastajúca obľuba originálnych obalov na smartfóny. Málokto by si prial, aby bol jeho drahý telefón po niekoľkých týždňoch používania ošúchaný a poškrabaný. Presne preto si takmer každý logicky rozmýšľajúci majiteľ smartfónu svoj poklad chráni.

Kvalitný obal ochráni pred mechanickým poškodením a výborne poslúži aj ako tlmič nárazu pri páde telefónu z väčšej výšky. Väčšina krytov tieto požiadavky spĺňa a keď zároveň dokáže poskytnúť niečo viac, je to ich plus.

Práve tu prichádzajú na rad 3D tlačiarne a ich schopnosť vytlačiť personalizovaný dizajnový obal podľa predstáv budúceho majiteľa. Úplne stačí mať prvotnú ideu a skúsený dizajnér ju záujemcovi pomôže zhmotniť. Pre tých, ktorí chcú mať všetko vo svojich rukách a majú chuť sa s návrhom pohrať, je tu možnosť navrhnúť si kryt úplne samostatne.

S unikátnym vlastným krytom sa človek vyhne nudnému stereotypu a zo smartfónu si spraví doplnok, ktorým môže dotvoriť svoj imidž a ukázať svoju jedinečnosť. Inšpirujte sa niektorým z krytov od spoločnosti Polychemy alebo si objednajte z našej ponuky.V prípade otázok a záujmu nám určite dajte vedieť.

iphone-case-3d-print-polychemypolychemy-smartphone-case